Virtuell arbeidshverdag - utfordringer og løsninger

Hjemmekontorløsninger er for mange en kjent sak, men for andre ganske ferskt og etter vårt globale møte med Korona-epidemien, en påtvunget situasjon for en hel verden. Ja, vi kommer ikke unna å nevne pandemien som skyldig for det siste, men saken er at dette også åpner for nye måter å jobbe på! Vel, noen trives jo med det, men ikke alle.

Er du leder for et prosjekt med deltagere på forskjellige steder eller ansatte på hjemmekontor - er du en vi benevner Virtual Team Leader og heretter kalt VTL. Spesielt hvis du er litt fersk i gamet, er det ganske sannsynlig at du har møtt på noen utfordringer som ikke “sto i boka”. 

Dersom du en ansatt/prosjektdeltager med hjemmekontor - har du vår benevnelse Virtual Team Partner, også referert til som VTP. Det å sitte eksternt, kan oppleves som en ensom, røff og uønsket arbeidssituasjon for mange.

Men det finnes gode råd! Mange tips er allerede å finne, men vi har brukt vår tid og erfaring til å sette dette i system slik at du skal slippe å lete etter det som kan passe for deg.


The CiD Team

Vår veileder Siri M L Joli har fordypning i virtuell prosjektledelse og brenner for kommunikasjon, tillit og relasjonsbygging i virtuelle team. Hun har en lang og allsidige arbeidserfaring både som ansatt og leder, i kontormiljø og over 8 år i en virtuell arbeidshverdag. Siri har bodd flere steder på Vest- og Østlandet, samt flere steder i Europa og snakker 4 språk. I rollene sine har hun utviklet rutiner og modeller som har gitt henne en unik kompetanse innen dette temaet.

Her er noen av bransjene Siri har sin erfaring fra: Eiendomsbransjen, IT-bransjen, kommunal sektor, universitetssektor, nasjonale og internasjonale EU prosjekter, transportbransjen, helsesektor, turist- og hotellbransjen, konsulentbransjen m.m.

Siri kan kontaktes direkte på siri.joli@consideritdone.no eller på mobil +47 474 51 383

Magnus L Joli sitter på back-office og ivaretar våre tekniske elementer, men ikke bare det, han bruker tiden og kompetansen sin til å holde seg orientert om det siste, samt finne og teste forskjellig plattformer som kan være gull for våre kursdeltagere. Han representerer the next generation og har både utdannelse og erfaring fra IT bransjen og datahåndtering, samt en bachelor i bedriftsøkonomi m.m. Magnus var mattedesigneren bak en ny,  inhouse byguide applikasjon i tiden sin som koordinator hos European Cruise Services i Bergen.

Magnus om Siri: "Hun er irriterende positiv og energisk, men selv om det kan være slitsomt tidlig en regnværsdag, er det jo å foretrekke..." 

Siri om Magnus: "At en så ung mann kan besitte så mye kunnskap, er inspirerende!" I tillegg er han jo utrolig analytisk også, en veldig stor fordel i vårt firma. :-)"

Vi er The CiD-Team!

Send gjerne en e-post til siri.joli@consideritdone.no hvis du har noen spørsmål eller historier du vil dele. Vi er lutter øre!

Consider It Done

“Takket være Siri, fullførte vi PI-SEC forskningsprosjektet vårt samt rapporteringene til NFR i tide!”

Seniorforsker Smart Energy Communities

Consider It Done

“Siri har en egen evne til å skape positiv energi og framdrift. Teamet hennes innfridde budsjettet for utleie godt innenfor tidsfristen.”

Daglig leder

Consider It Done

“Siri's unike talent for organisering av eventer og møter har bidratt til økt kredibilitet og godt ry for vår organisasjon.”

Lufthavnsjef

What I'm up to on Instagram…