Takk!


Jeg er kanskje gründeren og den som står bak idéen og innholdet,

men jeg står ikke alene!Våre partnere i Consider It Done/CiD-Learning

Consider It Done har flere gode bidragsytere innenfor hvert sitt spesialfelt, alt for at du skal få det beste!

Sentrum Logopedi - Gry Sandland er en erfaren stemmeinstruktør med ypperlig kompetanse innen presentasjonsteknikk, formidlingsteknikk og pusteteknikk. Flere av hennes tips og råd er også inkludert i våre kurs som ekstra materiale. Besøk deres hjemmeside her

Fysioterapeut Agnes C D Calfeldt - spesialist innen ergometri og har flere gode øvelser og guider for de som har lange dager i en virtuell arbeidssituasjon, kanskje uten en ergometisk tilpasset arbeidsplass. Ta kontakt for direkte konsultasjon her.

DigiPoint Solutions AS - Per Mazarino og Beate Pedersen er eksperter på hhv teknologisk virksomhet og sosiale medier og kommunikasjonstrender. Besøk hjemmesiden deres her.

Cynthia Goodman - Mentaltrener og en utrolig dyktig relasjonsekspert. Vi har flere felles veiledningsprosjekter under utvikling som skal styrke våre klienters arbeidshverdag.

Våre støttespillere

Takket være støtte fra gode venner og familie og et fantastisk nettverk, har jeg nå tatt steget ut som gründer for alvor! Jeg vil takke noen spesielt for konkrete bidrag:

Magnus L Joli - eldste sønn og medgründer. Dyktig IT-ekspert og medskribent, topp business partner!

Martine Egeland - up and coming grafisk designer og ansvarlig for vår logo og flere grafiske elementer. Hun er også en fantastisk dyktig connaisseuse des pâtisseries! Følg Martine på Instagram

Tine L Joli - datter og en kløpper på sosiale medier; Godt å ha ungdommen med! Følg Tine på Instagram

Onar L Joli - yngste sønn og uvurderlig skribent-assist med sitt unike og kreative forfattertalent

Øvrig familie og venner - Testpanel og viktige kritikere; alltid til å stole på!